Main Menu

Stukadoorsbedrijf

U bent een zoektocht begonnen op internet voor een stukadoorsbedrijf. Nu zijn er zoveel stukadoorsbedrijven dus u misschien wel denkt : welke moet ik nu toch voor kiezen? Wij helpen u graag op weg!
 Het is belangrijk dat u met een erkend en ervaren stukadoorsbedrijf in zee gaat. Maar u wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw stucwerk. Wij kunnen u vertellen dat goed kwalitatief stucwerk bestaat dat gewoon goed te betalen is.

Maar waar moet u precies op letten bij het inhuren van een stukadoor? Dit zullen wij u gaan vertellen:

  1. Zorg ervoor dat uw stukadoorsbedrijf erkend is.
  2. Let op de algemene voorwaarden van het bedrijf.
  3. Zorg van te voren dat u weet waar u aan toe bent
  4. Let op de garantie van het stucwerk.
  5. Vergelijk de prijzen van stucen per m2

Deze hier bovenstaande tips zijn de belangrijkste factoren waar u op moet letten als u met een stukadoorsbedrijf in zee gaat. De prijzen van stucbedrijven variëren erg veel zo zit er in sommige gevallen wel 30% verschil in de prijs.

Hoe dit komt? Grotere bedrijven met meer dan 15 man personeel in dienst hebben veel meer kosten dan een klein zelfstandig bedrijfje met 5 man personeel. U zult altijd goedkoper uit zijn bij een kleiner bedrijf dan een grote.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Stukadoorsbedrijf de Stucadoor makelaar heeft zich weten te specialiseren in verschillende soorten van stucwerk. Zo stucen wij regelmatig buitenmuren, betonlook, marmerpleisters,sierpleister, en maken sierlijsten of ornamenten.

Maar wat kunnen wij nu voor u betekenen ten opzichte van andere bedrijven die zich presenteren op het internet. Bij ons kunt u binnen 2 minuten een goed inzicht krijgen van de prijzen van uw stucwerk.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en automatisch word de offerte binnen 2 minuten verstuurd naar uw opgegeven mail adres.
Op deze manier heeft u snel een goed inzicht wat een stukadoor kost.

Vraag om de prijsinformatie

Wij zijn er niet alleen maar om stucwerk te leveren. U kunt bij ons terecht voor alle informatie betreft stukadoren of schilderen. Maar wilt u iets weten over de inrichting van uw woning kunt u ons gerust benaderen. Wij zijn door onze jarenlange ervaring in alle markten thuis.